Gyermekbarát camping

AKTÍV PIHENÉS ÉS GYERMEKBARÁT KEMPING

Családos vendégeink részére számos izgalmas programmal tudunk szolgálni. Előzetes egyeztetés alapján lovaskocsizás, kisvonatozás, horgászat, motoros csónakázás a Mosoni-Dunán, stb. megszervezhető.
Az úszás, evezés, horgászás és egyéb vízi sportok által nyújtunk Önnek aktív pihenési, feltöltődési lehetőségeket.

A füves, félig árnyas kemping területén gyermekjátszótér található, melyet mindig szívesen vesznek birtokba a kicsik.
Egészen közel ( 200 m ) egy modern , ingyenesen használható gördeszka – görkorcsolya gyakorló és versenypálya található.

A városban modern Termál – és Wellness fürdő, nemzetközi szintű lovaspálya, teniszpályák, valamint túra – és kerékpárutak állnak az aktív kikapcsolódást keresők rendelkezésére.

Motelünktől csupán 500 m-re található a NEM CSAK A GYEREKEKNEK érdekességeket kínáló újonnan épült mosonmagyaróvári CSODÁK PALOTÁJA (FUTURA), ahol számtalan program várja az érdeklődőket.

A FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont 2000 m2-en várja látogatóit, ahol a négy őselem – Föld – Víz – Levegő - Tűz – törvényei újszerűen és játékosan megismerhetőek.

Az 50 különféle játékmodul, mint például hullám és tsunami generátor, földrengés szimulátor, hangyavár, egy Boeing 737 repülőgép szimulátor és egy mobil planetárium a kicsiket, de a felnőtteket is ( vagy fordítva ) játékra csábítják!

A 40 m2 – nél nagyobb automata űrhajókat és műholdakat bemutató mini space word valószínűleg az egyik legnagyobb közönség kedvenc lesz.

HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI ÉS AZ ÉLMÉNYT ÁTÉLNI!!